Pergola Zonwering

Met pergola zonwering bepaal jij de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op jouw terras. Ideaal als jij op een zonnige dag ook het liefst de hele dag buiten bent. Bedenk wat je allemaal kunt doen op een warme dag. Lekker barbecueën met vrienden of in alle rust een boek lezen. Pergola systemen zijn ideaal bij diepe terrassen en hebben een hoge windvastheid en zijn zelfs bestand tegen regenbuien!Kenmerken 

  • Aluminium zonwering met een paalconstructie aan de voorzijde; hierdoor ontstaat een zeer stevig frame.
  • Ideale oplossing bij laagbouw of slechte muren.
  • Hoge windvastheid
  • Grotere uitval/diepte mogelijk


Gegarandeerde kwaliteit

Al onze pergolazonweringen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Dit maakt de zonwering sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Om een lange levensduur te kunnen verzekeren zijn de zonweringsdoeken vervaardigd uit Acryl of Sunvas Uni. De doeken zijn buiten zonwerend, vuil en waterafstotend. Wij werken uitsluitend met topproducten van onder andere Verano, Somfy, Toppoint en Smits.


Bediening

De pergolazonwering is standaard te bedienen door middel van een afstandsbediening. Voor extra gemak kunt u kiezen voor extra opties waaronder een windbeveiliging, tijdklok of een zon en windautomaat.  Optioneel is het zelfs mogelijk de zonwering via jouw smartphone te bedienen! 

 Het doek

Acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering en daarmee een van de meest toegepaste typen doek.  Al onze acryldoeken voldoen aan uiterst strenge technische eisen en worden geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid. U heeft de keuze uit ruim 74 kleuren en dessins.

 

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd dankzij de extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek.  


Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk pergolazonwering wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe product genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.


Modellen

Verano Tumba Pergolazonwering

Brustor® B128 Pergola

Smits Cubola Solidare
Scherpe prijs

Doordat wij direct vanuit de fabriek inkopen kunnen wij jouw nieuwe pergolazonwering voor een scherpe prijs aanbieden. Vraag hieronder jouw offerte aan! Wij zullen je dan zo snel mogelijk een scherpe offerte toesturen.