Uitvalschermen

Door uitvalschermen voor je ramen te plaatsen kun jij in de zomer gemakkelijker de temperatuur in een ruimte reguleren. Wel zo prettig met zomers waarvan de temperaturen steeds hoger oplopen! Hierdoor hoeft de airco minder hard te werken en bespaar jij flink op de energierekening. Daarnaast kunnen zonnestralen zorgen voor verkleuring van jouw meubels. Met uitvalschermen behoren deze problemen tot het verleden.Gegarandeerde kwaliteit

Uitvalschermen hebben een solide constructie. De kap en de armen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Alle bouten, moeren en assen zijn van roestvast staal. Uitvalschermen zijn stijlvol vormgegeven, perfect afgewerkt en eenvoudig te bedienen. Het doek is verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en dessins. Daarmee is de zonwering geheel op jouw wensen af te stemmen.Het doek

Acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering en daarmee een van de meest toegepaste typen doek.  Al onze acryldoeken voldoen aan uiterst strenge technische eisen en worden geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid. U heeft de keuze uit ruim 74 kleuren en dessins.

 

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd dankzij de extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek.  


Hoe bedien je een uitvalscherm?

De zonneschermen zijn standaard te bedienen door middel van een afstandsbediening. Voor extra gemak kunt u kiezen voor extra opties waaronder een windbeveiliging, tijdklok of een zon en windautomaat.  Optioneel is het zelfs mogelijk de zonwering via jouw smartphone te bedienen! 

 

Overige bedieningsmogelijkheden zijn:

  • Handmatige bediening d.m.v. een draaistok
  • Elektrisch d.m.v. een schakelaar met een Somfy motor
  • Elektrisch d.m.v. een afstandsbediening met een Somfy motor


Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk uitvalscherm wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe product genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.

 


Scherpe prijs

Doordat wij direct vanuit de fabriek inkopen kunnen wij jouw nieuwe zonnescherm voor een scherpe prijs aanbieden. Vraag hieronder jouw offerte aan! Wij zullen je dan zo snel mogelijk een scherpe offerte toesturen.