Garagedeuren

Garagedeuren gemaakt van de beste materialen. Geniet van een goed geïsoleerde, robuuste en veilige garagedeur. Onze garagedeuren zijn gemaakt van de allerbeste materialen, zijn optimaal geïsoleerd en uiterst comfortabel in de bediening.  Zo kunt u een veilige en goed geïsoleerde garage creëren. Niet onbelangrijk: u bespaart met een garagedeur ook energie! Zo bent u goed voorbereid tegen de winter!

 Praktische eigenschappen

De garagedeuren zijn verkrijgbaar in twee typen: met een trekveer links en rechts of met twee torsieveren voor of achter. Alle panelen zijn voorzien van een sterke polyester coating die weer- en drukbestendig is. Daarnaast zijn de garagedeuren aan de onder-, zij- en bovenkant voorzien van afdichtingsstrippen van hoogwaardige EPDM. Uw garagedeur is hierdoor altijd dicht. De garagedeuren zijn uitvoerbaar met zowel hand- als elektrische bediening.

Speciaal op maat

De garagedeuren zijn te verkrijgen in negen verschillende uitvoeringen. Ieder paneel heeft een eigen profilering, sfeer en uitstraling. Een garagedeur wordt voor u op maat gemaakt, zo past uw garagedeur precies in uw persoonlijke situatie. U ontvangt daarnaast 2 jaar volledige fabrieksgarantie en maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op de panelen! 


Panelen

De garagedeuren zijn uit te voeren in verschillende designs panelen. Er zijn talloze kleur en motief mogelijkheden, van RAL-kleur tot woodgrain-design.
Veiligheid voor alles

Garagedeuren zijn standaard voorzien van vingerknelbeveiliging en de wettelijke veerbreukbeveiliging. De vingerknelbeveiliging voorkomt dat uw vingers of de vingers van uw kinderen beklemd raken. De veerbreukbeveiliging voorkomt het naar beneden vallen van de panelen in het geval van een gebroken veer. Een elektrische garagedeur is daarnaast voorzien van optilbeveiliging en obstakeldetectie. De optildetectie zorgt ervoor dat de garagedeur blokkeert bij ongewenst bezoek, de obstakeldetectie zorgt ervoor dat de garagedeur bij geringe tegendruk van uw kind of auto direct weer opent. Zo kunt u in alle rust genieten van uw garagedeur!

Uitbreidingsopties

Wilt u uw garagedeur van nog meer gemak voorzien? Kies dan voor een venster in helder, gegratineerd of mat glas. Daarnaast kunt u kiezen voor een extra luxe afwerking van uw garagedeur. 


Technische gegevens

1. Panelen

De deuren worden opgebouwd uit secties van 40mm dikke panelen en voorzien van een C.F.K. vrije Polyurethaan-schuim. De binnen- en buitenzijde zijn voorzien van een gemoffelde laklaag op polyesterbasis. De panelen zijn voorzien van een vingerknel beveiliging.

2. Afdichting

De bodemsectie is voorzien van een E.P.D.M. bodemrubber en sluit daarmee de ruimte af tussen de bodemsectie en de vloer. De zij- en latelafdichting wordt gerealiseerd met een hard p.v.c. profiel dat is voorzien van een zacht alastomeer rubber. Tussen de secties is een rubber afdichting aangebracht.

3. Railsysteem

Het railsysteem bestaat uit sendzimir verzinkte profielen om een zeer lange levensduur te garanderen.

4. Deurbeslag

De secties van het deurblad worden verbonden door stalen sendzimir verzinkte stalen schanieren. De kogelgelagerde loopwielen zorgen voor een zeer lichte, stabiele en geruisarme bediening.

5. Isolatie

De Verano garagedeuren voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn vervaardigd uit  hoogwaardige materialen. Door deze constructie wordt een hoge gemiddelde isolatiewaarde bereikt.