Rolluiken

Veilig, isolerend, verduisterend, geluidswerend en zonwerend. Dat zijn de belangrijkste eigenschappen van een rolluik. Wie er eenmaal één heeft gehad, wil nooit meer zonder. De rolluiken van Hesterman staan garant voor kwalitatief maatwerk. Gegarandeerde kwaliteit

Met rolluiken kies je voor gemoedsrust. De rolluiken zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht. Bovendien beschikt aluminium over de eigenschappen dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Aluminium is daarnaast ook een materiaal dat een lange levensduur kan garanderen. Zo geniet jij extra lang van jouw product. Voordeel in zomer én winter!

Rolluiken hebben in elk seizoen voordelen. In de winter zal het rolluik de koude lucht van buiten tegenhouden, en zorgen dat de warmte niet ontsnapt. In de zomer houden de rolluiken de zonnestralen van het raam. Hierdoor wordt opwarming van uw woonruimte tegengegaan. Het blijft koeler in huis, waardoor een airco minder hoog hoeft te staan, of zelfs niet eens nodig is.


In harmonie

Voor ieder raam of pui hebben wij een stijlvolle en passende oplossing met rolluiken. Zo zijn er een groot aantal verschillende lameltypes en kunnen de cassettes vierkant, half schuin of rond worden afgewerkt. 
Hoe kan je de rolluiken bedienen?

De rolluiken zijn gemakkelijk te bedienen via diverse mogelijkheden.

  • Handmatig: met een band of koord bediening
  • Somfy LT50 motor: simpel en voordelig elektrische bediening met een wandschakelaar
  • Somfy RS100 IO motor: Fluisterstille en slimme elektrische bediening met een handzender. Deze motor beschikt over obstakeldetectie en kan optioneel bediend worden via de Somfy App. Hiervoor is een Somfy Connexoon of Tahoma noodzakelijk.
  • Solar motoren: draadloze bediening via handzender of smartphone!


 

Rolluiken op zonne-energie

 

Solarmotoren zorgen ervoor dat je rolluiken kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Door middel van een zonnepaneel op de omkasting van de rolluiken wordt de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Rolluiken op zonne-energie hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op energiekosten.
Scherpe prijs

Doordat wij direct vanaf de fabriek inkopen kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor uw nieuwe aluminium rolluiken. Vraag hieronder gemakkelijk uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een scherp voorstel doen.