Rolluiken

Het nuttige met het aangename combineren. Rolluiken zijn van alle gemakken voorzien om uw huiselijk comfort te verhogen.

Hoge kwaliteit

Met rolluiken van Hesterman kiest u voor gemoedsrust. De rolluiken werken als goed hang- en sluitwerk.

Voor jaren plezier. De lamellen van Hesterman® zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. 

 

 

In harmonie met uw huis

De rolluiken zijn fraai van vorm en zijn verkrijgbaar in 13 kleuren. Alle rolluiken worden op maat gemaakt. Een combinatie van kastkleuren met lamelkleuren is mogelijk.


 

Besparen & isoleren met rolluiken

Rolluiken hebben een isolerende functie. Een gesloten rolluik zorgt voor stilstaande lucht tussen het raam en het rolluik. Hierdoor kan koude lucht niet naar binnen, en warme lucht niet ontsnappen. Dit zorgt voor een afname van het warmteverlies in uw woning, waarmee u jaarlijks aanzienlijk op uw stookkosten bespaart. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Een woning met rolluiken bespaart al gauw 10% op de jaarlijkse stookkosten.

 

Voordeel in zomer én winter

Rolluiken hebben in elk seizoen voordelen. Met name in de winter zal het rolluik de koude lucht van buiten tegenhouden, en zorgen dat de warmte niet ontsnapt. Rolluiken hebben ook voordelen in de zomer. Wanneer de rolluiken gesloten zijn, houden ze de warme zonnestralen tegen. Zo wordt opwarming van uw woonruimte tegengegaan. Het blijft koeler in huis, waardoor een airco minder hoog hoeft te staan, of zelfs niet eens nodig is.


Bedieningsmogelijkheden

  • handmatige bandbediening
  • elektrische bediening met wandschakelaar d.m.v. een Somfy motor
  • elektrische bediening met afstandsbediening d.m.v Somfy motor
  • bediening d.m.v. van uw smartphone/tablet/computer met Somfy Tahoma of Connexoon

Bedieningscomfort voor uw rolluiken

Steeds meer mensen bedienen hun rolluiken elektrisch. Een onzichtbaar weggewerkte Somfy elektromotor doet dan het werk. De Somfy afstandsbedieningen zijn ideaal om uw rolluiken op afstand te openen en te sluiten. Met één Somfy afstandsbediening bestuurt u één of meerdere rolluiken, tegelijk of individueel. Het systeem is flexibel en biedt vrijheid en gemak. U kunt natuurlijk ook  een elektrische bediening met wandschakelaar kiezen.