Screens

Een screen is een vlakhangende zonwering voor het raam. De warmte wordt door het screendoek buiten gehouden. Het zicht naar buiten blijft behouden en overdag zijn de screens inkijkwerend. Het doek is opgeborgen in een gesloten kast en glijd tussen twee zijgeleiders naar beneden. Een screen is nagenoeg overal toepasbaar: van woningen tot grote kantoor- en appartement gebouwen.Ritsscreens

Tegenwoordig zijn de traditionele screens waarbij het doek 'los' hangt van de zijgeleiders bijna helemaal vervangen voor ritsscreens. Bij een ritsscreen is het screendoek automatisch vergrendeld aan de zijgeleiders d.m.v. een rits. Deze vergrendeling gebeurt volledig automatisch en zorgt voor een windvast systeem. Het doek staat hierdoor perfect gespannen. Ritsscreens zijn alleen elektrisch bediend mogelijk.Gegarandeerde Kwaliteit

De profielen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht. Bovendien beschikt aluminium over de eigenschappen dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Aluminium is daarnaast ook een materiaal dat een lange levensduur kan garanderen. Zo geniet jij extra lang van jouw product.


 

Screendoeken

Het doek van een screen wordt gemaakt van duurzame en onderhoudsarme vezels van polyester of glasvezel. Het voordeel van screens is dat je er overdag gewoon doorheen kunt blijven kijken terwijl het haar zonwerende functie vervult.

 

De kleurkeuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en  uitstraling van uw woning of bedrijf. Daarom bieden wij u een uitgebreid assortiment aan.

 Screen omkasting kleuren

De kleuren van de omkasting van onze screens zijn standaard leverbaar in verschillende kleuren. Alle speciale kleuren zijn leverbaar tegen een meerprijs.

 • RAL 9010 gebroken wit 
 • RAL 9001 creme wit 
 • RAL 7016 antraciet 
 • RAL 7016S antraciet structuurlak 
 • RAL9016 Verkeerswit
 • RAL9005 Zwart Structuurlak
 • Technisch zilver 

Bediening

De screens kunnen via verschillende manieren gemakkelijk worden bediend.

 • Elektrisch met een Somfy motor via een wanschakelaar
 • Elektrisch met een Somfy motor via een afstandsbediening of optioneel via de Somfy app
 • Via Solarmotoren: draadloos en te bedienen via een afstandsbediening of smartphone.
 • Traditionele screens kunnen ook handmatig bediend worden d.m.v. band of draaistang


 

Ritsscreens op zonne-energie

Solarmotoren zorgen ervoor dat je een ritsscreen kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Het zonnepaneel op de omkasting van de screen zorgt ervoor dat de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Ritsscreens op zonne-energie hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op energiekosten.

 Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk screens worden door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe product genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.

 


Scherpe prijs

Omdat wij direct inkopen vanaf de fabriek kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor uw nieuwe screens. Vraag hieronder gemakkelijk uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een scherp voorstel doen.