Screens

Wat is een screen?

Een screen is een vlakhangende zonwering voor het raam. De warmte wordt door het screendoek buiten gehouden. Het zicht naar buiten blijft behouden en overdag zijn de screens inkijkwerend. Het doek is opgeborgen in een gesloten kast en glijd tussen twee zijgeleiders naar beneden. Een screen is nagenoeg overal toepasbaar: van woningen tot grote kantoor- en appartement gebouwen.

Ritsscreens

Tegenwoordig zijn de traditionele screens waarbij het doek 'los' hangt van de zijgeleiders bijna helemaal vervangen voor ritsscreens. Bij een ritsscreen is het screendoek automatisch vergrendeld aan de zijgeleiders d.m.v. een rits. Deze vergrendeling gebeurt volledig automatisch. Dit zorgt voor een windvast systeem waarvan het doek mooi en strak staat gespannen. Ritsscreens zijn alleen elektrisch bediend mogelijk.

Hoogwaardig materiaal

De profielen van de frames zijn gemaakt van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium: hierdoor zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van onze screens veelvuldig ervaren.

Modellen

Wij bieden verschillende merken en modellen screens aan. Voor de verschillen, mogelijkheden en advies kunt het beste onze showroom in Raamsdonksveer bezoeken.

 

Screendoeken

De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en daarmee de uitstraling van uw woning. Daarom bieden wij u een uitgebreid assortiment te zien in onze showroom.

 

Kleuren van de omkasting

De kleuren van de omkasting van onze screens zijn standaard leverbaar in onderstaande kleuren. Alle speciale ral kleuren zijn uiteraard leverbaar tegen een meerprijs.

  • RAL 9010 gebroken wit 
  • RAL 9001 creme wit 
  • RAL 7016 antraciet 
  • RAL 7016S antraciet structuurlak 
  • technisch zilver (blank aluminium)

Bediening van uw screen

Onze ritsscreens kunnen via een aantal manieren bediend worden: elektrisch via een schakelaar, afstandsbediening of zelfs via uw eigen smartphone/tablet! Traditionele screens kunnen ook handmatig bediend worden.