Markiezen

Markiezen verminderen de inkijk vanaf buiten en zorgen ervoor dat de temperaturen in jouw woning niet oplopen. Daarnaast gaan ze verkleuringen van jouw meubels door zonnestraling tegen! Vergeet niet dat markiezen jouw woning bovendien een karakteristieke uitstraling geven. Stel de markiezen samen naar eigen smaak door te kiezen voor specifieke materialen, kleuren en modellen.Wat is een markies?

De markies als zonwering bestaat al meer dan 150 jaar en is daarmee één van de eerste soorten zonwering gebruikt in Europa. Vergeleken met andere soorten zonwering is de markies heel effectief, doordat niet alleen de voorzijde, maar ook de zijkanten bekleed zijn met doek. Het frame van de markies is opgebouwd uit minimaal 4 houten of aluminium U-vormige raamwerken die door middel van scharnieren aan elkaar zijn bevestigd.


Modellen


Hoge kwaliteit

Al onze markiezen zijn vervaardigd uit de beste materialen. Dit maakt de zonwering sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Om een lange levensduur te kunnen verzekeren zijn de zonweringsdoeken vervaardigd uit Acryl. De doeken zijn buiten zonwerend, vuil en waterafstotend. Wij werken uitsluitend met topproducten van onder andere Verano, Schlappi en de AVZ group.


Het doek

Acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering en daarmee een van de meest toegepaste typen doek.  Al onze acryldoeken voldoen aan uiterst strenge technische eisen en worden geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid. U heeft de keuze uit ruim 74 kleuren en dessins.

 

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd dankzij de extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek.   

Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk markiezen worden door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe product genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.

 


Scherpe prijs

Doordat wij direct van de fabrieken inkopen kunnen wij jouw nieuwe markiezen voor een scherpe prijs aanbieden. Vraag hieronder jouw offerte aan! Wij zullen je dan zo snel mogelijk een scherpe offerte toesturen.