Markiezen

Wat is een markies?

De markies als zonwering bestaat al meer dan 150 jaar en is daarmee één van de eerste soorten zonwering gebruikt in Europa. Vergeleken met andere soorten zonwering is de markies heel effectief, doordat niet alleen de voorzijde, maar ook de zijkanten bekleed zijn met doek. Het frame van de markies is opgebouwd uit minimaal 4 houten of aluminium U-vormige raamwerken die door middel van scharnieren aan elkaar zijn bevestigd.

Charme

De klassieke vorm van een markies zorgt ervoor dat er ook via de zijkanten geen zonlicht uw huis binnendringt. Al onze markiezen worden naar wens uitgevoerd.

 

Modellen

Wij hebben tientallen modellen en mogelijkheden in ons assortiment voor bijna elke situatie. Voor de mogelijkheden, verschillen en uitgebreide informatie kunt u zich het beste vrijblijvend in onze showroom laten adviseren.

 

Bediening

Een markies kan handmatig of elektrisch bediend worden.

 

Doekkleuren

Naast tientallen modellen zijn er ook honderden doekkleuren en motieven in ons assortiment. Ook kunt u de markiezen laten bedrukken met een eigen dessin, bedrijfslogo of ander ontwerp. Dat maakt ze extra geschikt voor gebruik in de retail of horeca. 

 

Garantie

De garantieduur op onze markiezen bedraagt 5 jaar.

 

Prijs

De prijs van een markies is erg afhankelijk van uw persoonlijke wensen, afmetingen en opties. Voor een juist advies en een vrijblijvende prijs kunt u het beste onze showroom bezoeken in Raamsdonksveer. Ook kunt u natuurlijk een online offerte aanvraag indienen.