Rolpoorten

Een rolpoort is een type garagedeur dat verticaal opent door op te rollen in plaats van zijwaarts te schuiven. Het bestaat uit horizontale lamellen die zich oprollen rond een as wanneer de deur wordt geopend. Dit type deur is ruimtebesparend en wordt vaak gebruikt in garages en commerciële ruimtes. 


Voor relatief grotere oppervlaktes zijn rolpoorten uitermate geschikt als veilige afsluiting. De rolpoorten zijn vervaardigd uit aluminium en de lamellen zijn voorzien van een volgeschuimde isolatie kern. Rolpoorten hebben veel gelijkenissen aan een rolluik echter is een rolpoort voorzien van dikkere profielen en lamellen. 


Gegarandeerde kwaliteit

Met een rolpoort ben je verzekerd van een stevige en veilige afsluiting. De rolpoorten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht. Bovendien beschikt aluminium over de eigenschappen dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Aluminium is daarnaast ook een materiaal dat een lange levensduur kan garanderen. Zo geniet jij extra lang van jouw product. Verano® - RV55 Rolpoort

 

De Verano® - RV55 rolpoort is een stevige rolpoort met volgeschuimde aluminium lamellen. De RV55 heeft een lameldikte van 12,3 MM en een hoogte van 55 MM. De rolpoort is standaard voorzien van een elektrische aandrijving d.m.v. een Somfy® motor. Maximaal kan de rolpoort een breedte van 4600 MM overspannen.

 

Verano® - RV77 Rolpoort

 

De Verano® - RV77 rolpoort is een extra stevige rolpoort met volgeschuimde aluminium lamellen. De RV77 heeft een lameldikte van 19 MM en een hoogte van 77 MM. De rolpoort is standaard voorzien van een elektrische aandrijving d.m.v. een Somfy® motor. Maximaal kan de rolpoort een breedte van 5000 MM overspannen.
Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk rolpoort wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en vervolgens perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe product genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.


Scherpe prijs

Doordat wij direct van de fabriek inkopen kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor uw nieuwe aluminium rolpoort. Vraag hieronder gemakkelijk uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een scherp voorstel doen.