Verandazonwering

Uiterst doeltreffende zonwering. Tropische temperaturen in uw veranda behoren tot de verleden tijd. In harmonie met uw veranda. Robuust en elegant. U bepaalt zelf de warmte en lichtinval.Gegarandeerde kwaliteit

Al onze verandazonweringen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Dit maakt de zonwering sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Om een lange levensduur te kunnen verzekeren zijn de zonweringsdoeken vervaardigd uit Acryl. De doeken zijn buiten zonwerend, vuil en waterafstotend. Wij werken uitsluitend met topproducten van onder andere Verano, Somfy, Toppoint en Smits.


Met een verandazonwering houd je het koel

De werking van verandazonwering is vergelijkbaar met die van een zonnescherm. Met de plaatsing van een verandazonwering op of onder je overkapping creëer je extra schaduw op je terras. Zo zorg je ervoor dat je niet langer last hebt van de felle zon of extreme warmte. Wist je dat een verandazonwering ook wel serrezonwering wordt genoemd?Verandazonwering op maat

Onze verandazonwering wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de zonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van verandazonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren en uitvoering en maak je de zonwering volledig naar wens.


Hoe bedien je de verandazonwering?

De verandazonwering is standaard te bedienen door middel van een afstandsbediening. Voor extra gemak kunt u kiezen voor extra opties waaronder een windbeveiliging, tijdklok of een zon en windautomaat.  Optioneel is het zelfs mogelijk de zonwering via jouw smartphone te bedienen! 

 
Het doek

Acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering en daarmee een van de meest toegepaste typen doek.  Al onze acryldoeken voldoen aan uiterst strenge technische eisen en worden geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid. U heeft de keuze uit ruim 74 kleuren en dessins.

 

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd dankzij de extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek.  


Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk zonnescherm wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe product genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.

 


Scherpe prijs

Doordat wij direct vanuit de fabriek inkopen kunnen wij jouw nieuwe verandazonwering voor een scherpe prijs aanbieden. Vraag hieronder jouw offerte aan! Wij zullen je dan zo snel mogelijk een scherpe offerte toesturen.