Knikarmscherm

Gezellig buiten zitten onder uw knikarmscherm! De combinatie van het door uw gekozen cassette met onze prachtige doekcollecties geven u de gelegenheid om uw knikarmscherm te personaliseren. U kunt op deze manier het uiterlijk van uw zonwering aan laten sluiten bij uw interieur of de inrichting van uw tuin. Hoge kwaliteit

Al onze knikarmschermen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Dit maakt onze terrasschermen sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Om een lange levensduur te kunnen verzekeren zijn de zonweringsdoeken vervaardigd uit Acryl. De doeken zijn buiten zonwerend, vuil en waterafstotend. 

 

Aluminium cassette

Wij bieden verschillende  modellen knikarmschermen aan, elk met zijn eigen voordelen. De profielen van onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht. Bovendien beschikt aluminium over de eigenschappen dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Aluminium is daarnaast ook een materiaal dat een lange levensduur kan garanderen. Zo geniet jij extra lang van jouw product. Al deze elementen samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor jouw zonwering.

 


Het doek

Acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering en daarmee een van de meest toegepaste typen doek.  Al onze acryldoeken voldoen aan uiterst strenge technische eisen en worden geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid. U heeft de keuze uit ruim 74 kleuren en dessins.

 

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd dankzij de extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek.  


Hoe bedien je het knikarmscherm?

De knikarmschermen zijn standaard te bedienen door middel van een afstandsbediening. Voor extra gemak kunt u kiezen voor onder andere een windbeveiliging, tijdklok of een zon en windautomaat.  U heeft zelfs de mogelijkheid uw zonwering via een smartphone of tablet te bedienen. (i.c.m. een Somfy Tahoma box) 

 

Andere bedieningsmogelijkheden zijn:

  • Handmatig d.m.v. een draaistok
  • Elektrisch Somfy d.m.v. een schakelaar
  • Elektrisch Somfy d.m.v. een afstandsbediening (standaard)


 

Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk knikarmscherm wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe knikarmscherm genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.

 


Scherpe prijs

Omdat wij direct inkopen vanaf de fabriek kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor uw nieuwe knikarmscherm. Vraag hieronder gemakkelijk uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een scherp voorstel doen.


Referentie foto's

Onderstaande foto's zijn gemaakt van knikarmzonwering die door ons zijn geleverd en gemonteerd. Op onze facebook pagina worden ook regelmatig foto's van recent geleverde producten gepost. Neem eens een kijkje!