Zonneschermen

Met zonneschermen bepaal jij de hoeveelheid zonlicht en de temperatuur op jouw terras. Ideaal als jij op een zonnige dag ook het liefst de hele dag buiten bent. Bedenk wat je allemaal kunt doen op een warme dag. Lekker barbecueën met vrienden of in alle rust een boek lezen. Zonneschermen zorgen dat je even uit de felle zon kunt.Hoge kwaliteit

Al onze zonneschermen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Dit maakt de zonwering sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Om een lange levensduur te kunnen verzekeren zijn de zonweringsdoeken vervaardigd uit Acryl. De doeken zijn buiten zonwerend, vuil en waterafstotend. Wij werken uitsluitend met topproducten van onder andere Verano, Somfy, Toppoint en Smits.


 Modellen

 


Getoonde modellen zijn slechts een selectie uit het assortiment!


Het doek

Acryldoek is geschikt voor vrijwel ieder type zonwering en daarmee een van de meest toegepaste typen doek.  Al onze acryldoeken voldoen aan uiterst strenge technische eisen en worden geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid. U heeft de keuze uit ruim 74 kleuren en dessins.

 

Onderhoud is eenvoudig en kost weinig tijd dankzij de extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Afnemen met lauw water en een zachte borstel volstaat voor een langere levensduur van het doek.  


Hoe bedien je het zonnescherm?

De zonneschermen zijn standaard te bedienen door middel van een afstandsbediening. Voor extra gemak kunt u kiezen voor extra opties waaronder een windbeveiliging, tijdklok of een zon en windautomaat.  Optioneel is het zelfs mogelijk de zonwering via jouw smartphone te bedienen! 

 

Overige bedieningsmogelijkheden zijn:

  • Handmatige bediening d.m.v. een draaistok
  • Elektrisch d.m.v. een schakelaar met een Somfy motor
  • Elektrisch d.m.v. een afstandsbediening met een Somfy motor


 

Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk zonnescherm wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe product genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.

 Scherpe prijs

Doordat wij direct vanuit de fabriek inkopen kunnen wij jouw nieuwe zonnescherm voor een scherpe prijs aanbieden. Vraag hieronder jouw offerte aan! Wij zullen je dan zo snel mogelijk een scherpe offerte toesturen.