Brustor® B128 Pergola zonwering

 

De Brustor B128 pergola is een erg veelzijdige zonwering en vooral geliefd door zijn minimalistische design én de vele personalisatiemogelijkheden. Een uitgekiend ontwerp garandeert een panoramisch zicht op de tuin en veel lichtinval in de woning. De B128 wordt steeds aangebouwd aan de woning en combineert de voordelen van een zonnescherm met de troeven van een terrasoverkapping. Het doek wordt elektrisch opgerold dankzij de duurzame ZIP screen-technologie. Zo blijft het doek jaar na jaar strak gespannen in de geleiders. De slanke palen zorgen ervoor dat de zonwering als het ware verdwijnt in de architectuur van de woning.Waarom kiezen voor de B128 pergola met schaduwdoek?

Maximale lichtinval dankzij het oprolbaar doek

De B128 is een pergola met schuifdak dat altijd aangebouwd wordt aan je huis. Het doekdak blijft steeds strak in de geleiders door het gepatenteerde ZIP-systeem. Daardoor kan je het doek makkelijk open- en dichtschuiven en geniet je in geopende toestand van maximale lichtinval in huis. Het doek van de B128 is trouwens beschikbaar in tal van RAL-kleuren, waardoor je de pergola perfect kan matchen met je huis en ramen.

Minimalistisch design en vlotte regenafvoer

Brustor hecht veel waarde aan een strakke afwerking. Voorbeeld daarvan zijn de schroeven die onzichtbaar verwerkt zijn in het frame van de B128 en de weggewerkte vlotte waterafvoer in de palen van de pergola. Door dit alles in combinatie met de dunne palen krijgt de B128 een minimalistisch design waardoor de pergola volledig opgaat in je tuin en je steeds van een panoramisch zicht kan genieten.

Aanpasbaar aan de noden van jouw woning

Personaliseer de Brustor B128 naar hartenlust! Dankzij de sfeervolle verlichtingsmogelijkheden wordt het ’s avonds op het terras extra gezellig. Kies voor dimbare ledverlichting in de palen, de zijgeleiders of de ondersteuningsbalk. Een volautomatische, oprolbare volant gestuurd door zonne-energie kan geïntegreerd worden en is de oplossing bij uitstek tegen laagstaande zon ’s morgens bij het ontbijt of ’s avonds bij zonsondergang.

De zijkanten van de zonwering kan je volledig afsluiten met screens om zijdelingse wind tegen te houden. De zijden worden mooi afgewerkt met een vast driehoekig doek en zonwerende ZIP screens. In functie van de afwatering kan je eventueel zelf de hoogte bijstellen aan de hand van de verstelbare voet.

De succesvolle lancering van de B128 pergola bewijst dat dit product een topper is in het aanbod van Brustor. Het is de ideale oplossing om schaduw en gezelligheid te creëren, volledig op maat van jouw woning en wensen. Want naast alle opties bepaal je ook de doekkeuze en het RAL-kleur voor de structuur helemaal zelf.Perfecte montage

Uw nieuwe Brustor® pergolazonwering wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe product genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.


Scherpe prijs

Doordat wij direct vanuit de fabriek inkopen kunnen wij jouw nieuwe pergolazonwering voor een scherpe prijs aanbieden. Vraag hieronder jouw offerte aan! Wij zullen je dan zo snel mogelijk een scherpe offerte toesturen.