Verano V905 Iseo terrasoverkapping

Met de terrasoverkapping V905 Iseo van Verano beschikt u over een sfeervolle,  comfortabele en gunstig geprijsde overkapping. De kleuren wit, ivoor of antraciet zorgen voor een stijlvolle uitstraling. De V905 Iseo bestaat uit een stabiele aluminium constructie ondersteund door robuuste palen. Het dak gemaakt van polycarbonaat platen is nagenoeg onbreekbaar en tevens lichtgewicht.Gegarandeerde Kwaliteit

De profielen van de terrasoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht. Bovendien beschikt aluminium over de eigenschappen dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Aluminium is daarnaast ook een materiaal dat een lange levensduur kan garanderen. Zo geniet jij extra lang van jouw product. Al deze elementen samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor jouw overkapping.Polycarbonaat

De dakplaten van polycarbonaat zijn stevig en hebben een hoge slagvastheid zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw overkapping. Polycarbonaat platen zijn bovendien licht van gewicht.

 

De daken zijn leverbaar met de volgende polycarbonaat platen:

  • helder
  • opaal
  • zonwerend

Kleuren

 

Standaard kleuren

  • VS716 Antraciet structuurlak
  • RAL 9001 Cremewit Ivoor
  • RAL 9010 wit 

Overige kleuren

Elke RAL kleur is mogelijk, tegen meerprijs. Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk terrasoverkapping wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe terrasoverkapping genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.

 


 Uitbreiden

De eenvoudige maar stijlvolle uitstraling maakt de V905 erg populair. Uitbreiden met bijvoorbeeld verlichting,  glaswanden of zij-afdichtingen maken de overkapping geheel naar uw wens.


Veiligheid

Sinds Juli 2014 moeten alle terrasoverkappingen op de Europese markt voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat de overkapping geproduceerd is volgens de Europese norm EN-1090-1. De V95 verandadak is CE-gemarkeerd en voldoet aan de strenge kwaliteit en veiligheidseisen.


Scherpe prijs

Doordat wij direct inkopen vanaf de fabriek kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor uw nieuwe aluminium terrasoverkapping. Vraag hieronder gemakkelijk uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een scherp voorstel doen.


Referentie foto's