Verano V920 - Riva Terrasoverkapping

De robuuste uitstraling van Riva terrasoverkappingen komt het beste tot zijn recht op de grotere terrassen. Het is dan ook niet toevallig dat de aluminium constructie van de Riva enorme oppervlaktes kan overspannen. De glazen overkapping zorgt tot slot voor een luxe afwerking van deze topper uit de serie.Gegarandeerde Kwaliteit

De profielen van de terrasoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht. Bovendien beschikt aluminium over de eigenschappen dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Aluminium is daarnaast ook een materiaal dat een lange levensduur kan garanderen. Zo geniet jij extra lang van jouw product. Al deze elementen samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor jouw overkapping.


Gelaagd veiligheidsglas

Glas is doorzichtig en zorgt daardoor altijd voor een prettige inval van zon- en daglicht en behoud van het zicht naar buiten. Glas is weersbestending, krasvast en vormvast bij hoge en lage temperaturen. Er zijn twee glastypen mogelijk voor terrasoverkappingen: gelaagd veiligheidsglas 44.2 en gelaagd veiligheidsglas 55.2. Gelaagd veiligheidsglas is te herkennen aan de folielaag die tussen de glasbladen is aangebracht. Deze folielaag houdt bij glasbreuk de glasscherven bij elkaar. Beide glastypen zijn in helder of melkwit verkrijgbaar.


Strak vormgegeven goot

 


Veiligheid

Sinds Juli 2014 moeten alle terrasoverkappingen op de Europese markt voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat de overkapping geproduceerd is volgens de Europese norm EN-1090-1. De Riva terrasoverkapping is CE-gemarkeerd en voldoet aan de strenge kwaliteit en veiligheidseisen.


Kleuren

Elk gewenste RAL kleur is mogelijk. De standaard kleuren van de Verano Riva terrasoverkapping zijn:

  • Antraciet structuurlak
  • Ivoor cremewit
  • Verkeerswit

Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk terrasoverkapping wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe terrasoverkapping genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.

 


Scherpe prijs

Doordat wij direct inkopen vanaf de fabriek kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor uw nieuwe aluminium terrasoverkapping. Vraag hieronder gemakkelijk uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een scherp voorstel doen.