Verano V908 Ledro Terrasoverkapping

De terrasoverkapping Ledro is niet voor niets één van de meest populaire terrasoverkappingen uit de Verano® serie. De omvang van de profielen zijn mooi in proportie, dit zorgt ervoor dat dit verandadak in enorm veel tuinen goed tot zijn recht komt. De keuze voor een polycarbonaat- of glasdak maakt de mogelijkheden eindeloos.Gegarandeerde Kwaliteit

De profielen van de terrasoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast licht in gewicht. Bovendien beschikt aluminium over de eigenschappen dat het nagenoeg onderhoudsvrij is. Aluminium is daarnaast ook een materiaal dat een lange levensduur kan garanderen. Zo geniet jij extra lang van jouw product. Al deze elementen samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor jouw overkapping.


Glas of polycarbonaat?

GELAAGD VEILIGHEIDSGLAS

Glas is doorzichtig en zorgt daardoor altijd voor een prettige inval van zon- en daglicht en behoud van het zicht naar buiten. Glas is weersbestending, krasvast en vormvast bij hoge en lage temperaturen. Er zijn twee glastypen mogelijk voor terrasoverkappingen: gelaagd veiligheidsglas 44.2 en gelaagd veiligheidsglas 55.2. Gelaagd veiligheidsglas is te herkennen aan de folielaag die tussen de glasbladen is aangebracht. Deze folielaag houdt bij glasbreuk de glasscherven bij elkaar. Beide glastypen zijn in helder of melkwit verkrijgbaar.

 

 

POLYCARBONAAT

Polycarbonaat is zelfdovend, heeft een zeer hoge slagvastheid, hoge taaiheid en een relatief hoge mechanische belastbaarheid. Polycarbonaat is nagenoeg onbreekbaar en beschermt tegen UV-stralen. Wij passen standaard polycarbonaat dakplaten toe met een dikte van zestien millimeter. Polycarbonaat wordt speciaal voor de terrasoverkapping geprepareerd. De open zijden (boven- en onderkant) van de platen worden met tape afgeplakt om de holle ruimten te beschermen tegen vocht en vuil. Er zijn drie uitvoeringen mogelijk: helder polycarbonaat, opaal polycarbonaat en zonwerend polycarbonaat.

 


Rond of recht model goot

Rond model goot

Recht model gootVeiligheid

Sinds Juli 2014 moeten alle terrasoverkappingen op de Europese markt voorzien zijn van een CE-markering. Deze markering geeft aan dat de overkapping geproduceerd is volgens de Europese norm EN-1090-1. De Ledro terrasoverkapping is CE-gemarkeerd en voldoet aan de strenge kwaliteit en veiligheidseisen.


Kleuren

Elk gewenste RAL kleur is mogelijk. De standaard kleuren van de Verano Ledro terrasoverkapping zijn:

  • Antraciet structuurlak
  • Ivoor cremewit
  • Verkeerswit

Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk terrasoverkapping wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe terrasoverkapping genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.

 


Scherpe prijs

Doordat wij direct inkopen vanaf de fabriek kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden voor uw nieuwe aluminium terrasoverkapping. Vraag hieronder gemakkelijk uw vrijblijvende offerte aan. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een scherp voorstel doen.