Lamellendak

Product

De unieke lamellenconstructie opent en sluit eenvoudig met een afstandsbediening. In gesloten toestand is de overkapping volledig waterdichtAluminium is een kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal, enerzijds sterk en solide, anderzijds licht in gewicht. Het is bovendien onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. 

Ongeëvenaarde buitenbeleving

Tijd buiten doorbrengen doe je het liefst het hele jaar door, weer of geen weer. De tuin staat steeds vaker in directe verbinding met het huis en samen vormen beide ruimtes één geheel. Buiten zijn wordt buiten leven! Lamellendaken laten je genieten van het ideale buitenklimaat, dag en nacht en in alle seizoenen. Blijf volledig in controle over jouw leefomgeving en doseer zelf het zonlicht en de schaduw op jouw terras.

Gedoseerd genieten

Een lamellendak geeft je nog meer het gevoel dat je buiten bent, je bepaalt namelijk helemaal zelf de hoeveelheid schaduw en zonlicht je door de lamellen laten komen. Als je de lamellen opent geniet je van aangename temperaturen en een koel briesje, sluit je de lamellen dan is het dak waterdicht en beschermt het tegen schadelijke UV stralen. Geniet van een perfecte lichtinval en een ideale ventilatie op warme dagen!

Naar ieders smaak

Als jij altijd buiten te vinden bent, dan mag lamellendak Levanto niet ontbreken op jouw terras of in jouw tuin. Er is daarom voor ieder terras of iedere tuin een passende oplossing, er zijn namelijk diverse mogelijkheden in de uitval van het dak. De uitvalmaat ligt, door de breedte van de lamellen, wel al vast bij de keuze van een totale breedte. Het lamellendak is verkrijgbaar in alle mogelijke RAL-kleuren en/of structuurlakken zodat het dak altijd naar ieders smaak is te realiseren. 

Gecertificeerde kwaliteit

Lamellendak Levanto draagt de CE-markering CE NEN-EN 1991. Hiermee tonen wij aan dat het lamellendak met maximale afmetingen van 4000 mm bij 5863 mm in Nederland voldoet aan de Europese veiligheidseisen voor sneeuwbelasting en winddruk volgens CE NEN-EN 1991.