Terrasscherm

Gezellig buiten zitten onder uw terrasscherm! De combinatie van het door uw gekozen scherm met onze prachtige doekcollecties geven u de gelegenheid om uw terrasscherm een persoonlijk tintje te geven. U kunt het uiterlijk van uw terrasscherm aan laten sluiten bij uw interieur of de inrichting van uw tuin. 

Hoogwaardige terrasschermen

Al onze terrasschermen zijn vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Dit maakt onze terrasschermen sterk, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Om een lange levensduur te kunnen verzekeren zijn de zonweringsdoeken vervaardigd uit Acryl. De doeken zijn buiten zonwerend, vuil en waterafstotend.

Modellen

Wij bieden een groot aantal aan verschillende  modellen knikarmschermen aan. Voor de verschillen, mogelijkheden en advies kunt het beste onze showroom in Raamsdonksveer bezoeken.

 

Assortiment

Wij hebben een groot scala aan hoogwaardige modellen terrasschermen in ons assortiment. U maakt de keuze!

 

Variëteit in doeken

De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van uw woning. Daarom biedt Hesterman u een breed assortiment van verschillende kleuren en patronen. U maakt uw persoonlijke selectie. Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur. Blokstrepen: doeken met streepdessin, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte. Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon.

 

Bediening

Onze terrasschermen zijn standaard te bedienen door middel van een afstandsbediening. Voor extra gemak kunt u kiezen voor een windbeveiliging, tijdklok, zon- of windautomaat. Indien de keuze naar elektrisch gaat, dan worden de zonweringen voorzien van een hoogwaardige Somfy motor. U heeft zelfs de mogelijkheid (i.c.m. een Somfy Tahoma box) uw zonwering via een smartphone of tablet te bedienen.

  • windwerk d.m.v. een draaistok
  • elektrisch Somfy d.m.v. een schakelaar
  • elektrisch Somfy d.m.v. een afstandsbediening