Toppoint EasyClick

EasyClick is het meest vriendelijke montagesysteem voor raamdecoratie. Met EasyClick kan de raamdecoratie zonder te boren of te schroeven op het kozijn gemonteerd worden. In het EasyClick frame kan een plisségordijn, Duette®Shades of Scala® aluminium jaloezie geplaatst worden. Ideaal bij draaikiepramen



Gegarandeerde kwaliteit

Het aluminium frame wordt rechtstreeks met een magneetband of klikband op uw kozijn geplaatst. EasyClick is dé perfecte oplossing voor draai-kiep ramen in kunststof, aluminium of houten kozijnen. Kies voor plisségordijnen, Duette®Shades of Scala® aluminium jaloezieën. Door onze grote keuze in stoffen en kleuren is er altijd een mooie combinatie passend met uw interieur te maken.


Naadloze omlijsting raamdecoratie dankzij verborgen techniek

Het Toppoint EasyClick frame blinkt uit in de afwerking. Dankzij verborgen techniek kan het EasyClick frame zo afgesteld worden dat het eindresultaat naadloos is. Dit maakt het verschil.



Frame kleuren

Het Toppoint EasyClick frame is standaard leverbaar in 5 veelvoorkomende RAL kleuren. Heeft u een andere kleur kozijn? Geen probleem; uw EasyClick kunnen wij in elke RAL kleur spuiten.



Kies de raamdecoratie

Kies voor plisségordijnen, Duette®Shades of Scala® aluminium jaloezieën. Door onze grote keuze in stoffen en kleuren is er altijd een mooie combinatie passend met uw interieur te maken.


Perfecte montage

Uw nieuwe maatwerk raamdecoratie wordt door ons op de millimeter exact ingemeten en perfect gemonteerd. Zo kunt u zorgeloos van uw nieuwe product genieten! Met standaard 5 jaar garantie bent u verzekerd van een topproduct.


Scherpe prijs

Doordat wij direct vanaf de fabriek inkopen kunnen wij jouw nieuwe raamdecoratie voor een scherpe prijs aanbieden. Vraag hieronder jouw offerte aan!